Zalenverhuur

Wij beschikken over verschillende zalen, deze zalen zijn uitermate geschikt voor het houden van bijv. uw bruiloft, verjaardag, vergadering, jubileum of andere gelegenheid.

Of u nu een vergadering met koffie en thee wilt of een gelegenheid met alles erop en eraan, u bent bij ons aan het juiste adres.

Voor reserveren of een offerte kunt u contact opnemen met:

beheerder@kulturhushogehexel.nl
Telefoon Kulturhus: 0546-697700
Telefoon Beheerder: 06-42487857

‘n Esch

40 personen – 90 m2

Zaal ‘n Esch is geschikt voor presentaties, feestjes, lunch en diverse bijeenkomsten. Gecombineerd met de Piksen vormt ‘n Esch de centrale ruimte, samen bieden deze zalen plaats voor bijeenkomsten tot 90 personen. In combinatie met de Broambelt kan de capaciteit uitgebreid worden tot 200 personen.

De Piksen

40 personen – 50 m2

Zaal de Piksen is geschikt voor presentaties, feestjes, lunch en diverse bijeenkomsten. Gecombineerd met ‘n Esch vormt de Piksen de centrale ruimte, samen bieden deze zalen plaats aan bijeenkomsten tot 90 personen.

Het Fleer

20 personen – 30 m2

Het Fleer is de vergaderzaal boven. Vanuit het Fleer is er zicht op de sporthal, waardoor deze ruimte bij sportevenementen ook gebruikt kan worden als juryruimte.

De Broambelt

200 personen – 240 m2

Zaal de Broambelt wordt normaal gebruikt als gymzaal. Dit is onze grootste zaal en daardoor zeer geschikt voor een congres, presentatie, vergadering, infomarkt, etc. Deze zaal is voorzien van aansluitingen voor licht en geluid en er is een mogelijkheid om een podium te plaatsen.

Het Lage Veld

20 personen – 25 m2

Het Lage Veld is de kleine vergaderzaal in de kelder van het Kulturhus.

De Bekkenhaar

25 personen – 60 m2

De Bekkenhaar vormt samen met de Kolonie de grote deelbare kelderzaal. Deze kelderzaal is geschikt voor grotere groepen tot 25 personen. Wanneer deze zaal gecombineerd wordt met de Kolonie, kunnen er tot 50 personen terecht. Deze ruimte is geschikt voor lezingen of presentaties.

De Kolonie

25 personen – 60 m2

De Kolonie vormt samen met de Bekkenhaar de grote deelbare kelderzaal. Deze kelderzaal is geschikt voor grotere groepen tot 25 personen. Wanneer deze zaal gecombineerd wordt met de Bekkenhaar, kunnen er ongeveer 50 personen in. Deze ruimte is geschikt voor lezingen of presentaties.

Plattegrond

X