Zalenverhuur

Het Kulturhus Hoge Hexel is een centrum waarin verschillende functies zoals sport, cultuur, onderwijs, gezelligheid etc samenkomen. Er zijn verschillende ruimtes om te vergaderen en te sporten, voor exposities en presentaties, maar ook om gezellig iets te drinken of een feestje te vieren.

Door de verschillende zalen kunnen wij feesten organiseren van 25 tot 200 personen. Hieronder ziet u een overzicht van alle zalen. Tevens heeft de sporthal de mogelijkheid tot een podium inclusief licht en geluid.

De Esch is onderdeel van de centrale ruimte. De Esch is geschikt voor presentaties, feestjes en bijeenkomsten tot 40 personen. Gecombineerd met de Piksen vormt de Esch de centrale ruimte, samen bieden deze plaats voor bijeenkomsten tot 90 personen. In combinatie met de sporthal kan de capaciteit uitgebreid worden tot 200 personen.

De Piksen is onderdeel van de centrale ruimte. De Piksen kan van de centrale ruimte afgescheiden worden door verschuifbare wanden te plaatsen. De Piksen is geschikt voor presentaties, feestjes en bijeenkomsten tot 40 personen. Gecombineerd met de Esch vormt de Piksen de centrale ruimte, samen bieden deze plaats voor bijeenkomsten tot 90 personen.

Het Fleer is de vergaderzaal boven. Het Fleer is geschikt voor vergaderingen tot ongeveer 20 personen. Vanuit het Fleer is er zicht op de sporthal, waardoor deze ruimte bij sportevenementen ook gebruikt kan worden als juryruimte.

De Broambelt is de sporthal in het Kulturhus. Deze sporthal is multifunctioneel ingericht, zodat deze voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De sporthal is voorzien van alle benodigdheden voor verschillende sporten. Daarnaast is de sporthal voorzien van aansluitingen voor licht en geluid voor optredens en uitvoeringen en kan er een podium geplaatst worden.

Het Lage Veld is de kleine vergaderzaal in de kelder van het Kulturhus. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen.

De Bekkenhaar vormt samen met de Kolonie de grote deelbare kelderzaal. Deze kelderzaal is geschikt voor grotere groepen tot 25 personen. Wanneer deze zaal gecombineerd wordt met de Kolonie, kunnen er tot 50 personen terecht. Deze ruimte is geschikt voor lezingen of presentaties.

De Kolonie vormt samen met de Bekkenhaar de grote deelbare kelderzaal. Deze kelderzaal is geschikt voor grotere groepen tot 25 personen. Wanneer deze zaal gecombineerd wordt met de Bekkenhaar, kunnen er ongeveer 50 personen in. Deze ruimte is geschikt voor lezingen of presentaties.

X