In het Kulturhus Hoge Hexel komen mensen samen!

Kulturhus Hoge Hexel is een multifunctioneel gemeenschapsgebouw ontstaan voor, maar bovenal door de gemeenschap. De wisselwerking is dus van levensbelang voor onze doelstelling, namelijk zoveel mogelijk faciliteiten en activiteiten bieden voor zoveel mogelijk inwoners van Hoge Hexel en haar omgeving natuurlijk.

Het Kulturhus Hoge Hexel is een centrum waarin verschillende functies zoals sport, cultuur, onderwijs, gezelligheid etc. samenkomen. Er zijn verschillende ruimtes om te vergaderen, om te sporten, voor exposities en presentaties, maar ook om gezellig iets te drinken of een feestje te vieren. Maak rustig eens een afspraak om de zalen te bekijken en de mogelijkheden op een rijtje te zetten. Wij denken graag met u mee over alle details, die uw feest tot een onvergetelijke dag maken.

Sinds de opening maken verschillende verenigingen en instanties gebruik van het Kulturhus. Sporting Hoge Hexel biedt verschillende sporten, zoals kindergym, heren- en damessport en pilates aan. De kerk en de school maken gebruik van verschillende ruimtes voor vergaderingen, bijeenkomsten, sport, spel, etc. De peuterspeelzaal bevind zich ook in het Kulturhus. Er is biljart, handwerkcafé, ouderensoos, eet mee, fietsclub, motorclub, bingo, pubquizen en nog veel meer.

Verder maken organisaties als het Plaatselijk Belang, Hexel on Wheels en het Oranje Comité veelvuldig gebruik van het Kulturhus voor vergaderingen en activiteiten. In het Kulturhus Hoge Hexel is bijna iedere dag wel wat te doen.