In het Kulturhus Hoge Hexel komen mensen samen!

Kulturhus Hoge Hexel is een multifunctioneel gemeenschapsgebouw ontstaan voor, maar bovenal door de gemeenschap. De wisselwerking is dus van levensbelang voor onze doelstelling, namelijk zoveel mogelijk faciliteiten en activiteiten bieden voor zoveel mogelijk inwoners van Hoge Hexel en haar omgeving natuurlijk.

Het Kulturhus Hoge Hexel is een centrum waarin verschillende functies zoals sport, cultuur, onderwijs, gezelligheid etc. samenkomen. Er zijn verschillende ruimtes om te vergaderen en te sporten, voor exposities en presentaties, maar ook om gezellig iets te drinken of een feestje te vieren. Maak rustig eens een afspraak om de zalen te bekijken en de mogelijkheden op een rijtje te zetten.
Wij denken graag met u mee over alle details, die uw feest tot een onvergetelijke dag maken.

Sinds de opening maken verschillende verenigingen en instanties er gebruik van het centrum. Zo worden er in de gymzaal verschillende sporten beoefend, zoals volleybal, dames- en herengym, pilates etc. De kerk en de school maken gebruik van verschillende ruimtes voor vergaderingen, bijeenkomsten, sport en spel, etc. Ook peuterspeelzaal “Dikkie Dik” is in het Kulturhus gevestigd. Sinds het begin is biljartvereniging “Op’n Bult” ook bij ons actief. Vanuit Stichting de Welle en De Goudsclub worden er verschillende activiteiten voor ouderen georganiseerd.

Verder maken organisaties als het Plaatselijk Belang, Hexel on Wheels en het Oranje Comité veelvuldig gebruik van het Kulturhus voor vergaderingen en activiteiten. In het Kulturhus Hoge Hexel komen mensen samen!

Laatste nieuws

X